16 Eylül 2014 Salı

Selfie Estetiği


Cep telefonuyla kendi fotoğrafını çekme akımı, “Selfie Pozları” yeni adı ile "Özçekim" gün geçtikçe daha popüler olmakta, daha çok hayatımızı etkilemektedir. Çoğu kişi sosyal medyada paylaştığı resimleri güzel çıksın diye ameliyatsız yapılabilecek medikal işlemler için bizlere başvuruyorlar. Cerrahi ve anestezisiz genç ve güzel görünmek istiyorlar.  

Kişinin selfiesindeki yüzüne, gıdı ve ellerine kayıtsız kalabilmesi imkansızdır. "Ne yapsam?" "Hangi yönteme başvursam?" "Nasıl daha iyi görüntü verebilirim?" diye düşünüp, çareler aramak için bize danışıyorlar. Fotojenik olmak öyle çok da doğuştan gelen bir özellik değildir. Daha fotojenik bir görünüme kavuşmayı, çevreye daha genç ve dinamik bakabilmeyi sağlayan yeni dolgu, botox, ultrason ve benzeri uygulamalar, daha güzel bir “selfie”ye olanak tanıyor.

15 dakikada 15 yaş daha genç ve 15 ay daha fotojenik olunabiliyor. Kariyerinde ilerlemek ve sosyal yaşantısında başarılı olmak isteyenler selfie estetik uygulamalarından yararlanabilir.

Kişinin fotoğraflarda daha önce fark etmediği detaylar dikkatlerini çekiyor, düşmüş ağız köşeleri onu hüzünlü gösteriyor. Göz altlarında boşluk ve koyu renkli halkalar belirmiş ise onu yorgun gösteriyor, yanaklarını çökük görüyor. Pırlanta yüzüğü elinde güzel durmuyor, yüz ovali ya da gülüşünü beğenmediyse selfie estetiği iyi bir seçenektir.

Özet olarak bütün bu uygulamalar sonucunda harika görünebilir, öz güveniniz artar, takvim yaşınızdan 10-15 yaş daha genç görünebilirsiniz. Sonuç olarak yaşlanmak yaşlı görünmek anlamına gelmez.

Siz de hedefinizi belirleyip, dermatoloğunuza danışarak kendinize bir yol haritası çizebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder