9 Aralık 2014 Salı

HASTALARI İÇİN BU KEZ ŞARKI SÖYLEDİLER
Özel Ankara Güven Hastanesi’nin 40. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, hastane çalışanlarından oluşan TSM Korosu, unutulmaz bir konser verdi. Konseri izleyenler arasında hastalar ve yakınları da vardı.
Türk sağlık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Özel Ankara Güven Hastanesi, sağlık hizmetlerinin yanında, sanata da büyük önem veriyor. Hastane bünyesinde çeşitli sanat dallarında eğitim gören çalışanlar, ard arda yeteneklerini sergiliyor. Geçtiğimiz haziran ayında resim sergisi açılan hastanede, bu kez de Türk Sanat Müziği Konseri verildi. Güven Hastanesi’nin 40. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen konser, hastanenin kongre salonunda gerçekleşti. Aralarında doktor ve hemşireler ile hasta ve yakınlarının da bulunduğu koro üyeleri, Şef Kaya Öztaş yönetiminde unutulmaz bir konser verdi.
AMAÇ, BEDEN VE RUH BÜTÜNLÜĞÜNE KATKI
Konsere hastane çalışanları dışında, hastanede tedavi gören hastalar ile yakınları da katıldı. Beş yıldır faaliyetini sürdüren koro, Türk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerini, başarıyla seslendirdi. Güven Türk Sanat Müziği Korosu’nun faaliyetlerinin, sosyal bir aktiviteden öte, hastanenin misyonunda da belirtildiği gibi tüm çalışanların ve misafirlerin beden, akıl ve ruh bütünlüğüne katkı sağlamayı amaçladığı ifade edildi. Faaliyetlerine devam eden koro yılda iki kez konser veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder